قصد خرید فقط کیس دارید؟
هر چند با این بودجه انتظار شما تمام و کمال برآورده نخواهد شد! بخصوص در امر آینده نگری! اما 70% نیاز و انتظار شما با همین بودجه (برای فقط کیس) اجرایی هست.
سلام
بنده قصد خرید یک سیستم جهت کاربری گیم های نسل آینده.اتوکد.فتوشاب. تری دی مکس و رندر و ... داشتم . البته تری دی مکس رو تازه میخوام شروع کنم و کاملا مبتدی هستم اما با توجه به یه خورده آینده نگری میخوام که حداقل بعدا بتونم با همین سیستم رندر های نیمه حرفه ای شایدم حرفه ای بگیرم و همچنین دستم برای ارتقاء بسته نمونه . ممنون میشم راهمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بودجه اصلاح میکنم که بر اساس بودجه سیستم نگید بر اساس اون کاربری که دارم پیشنهاد بدید چون مثلا یکی میگه من 10 میلیون بودجه دارم بر اساس اون سیستم پیشنهاد میشه یکی هم میگه من 5 میلیون دارم ومطابق اون سیستم معرفی میشه ولی چه بسا کاربری که اون طرف داره با هزینه کمتر هم برآورده بشه. بنابراین شما فکر کنید کاری که میخوام انجام بدم بودجه رو تعیین کنه نه اینکه بودجه ام کارم رو. بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Pc_Power در تاریخ 06-04-14 انجام شده است
|
*MoJtAbA* (07-04-14)
بله فقط کیس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اضافه کنم که مانیتورم 20 اینچ و با رزولیشن 1600*900 هست
آخرین ویرایش توسط Pc_Power در تاریخ 06-04-14 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pc_Power برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید دوست عزیز خرید سیستم با آینده نگری هیچگونه سنخیتی ندارد
اگر شرکتهای تولید کننده سخت افزار و همچنین نرم افزار میخواستند محصولی را به بازار بدهند که تا سالیان سال قابل استفاده باشه تمام این شرکتها تا امروز ورشکست شده بودند
شما امروز باید یه سیستم خوب مورد نیازتون با یه بودجه معقول تهیه کنید
هر 1-2 سال هم سیستم را آپگرید کنید
چرخهای این صنعت به این شیوه کار میکنه و هر حرکت در خلاف جهت فقط باعث زیان شما میشه
برای مثال شما امروز بهترین مادربرد را با هزینه چند میلیون تهیه کنید قطعا تا 1-2 سال دیگه پلتفرم کاملا تغییر کرده و هیچ پردازنده بروزی نمیتوانید برای آن تهیه کنید
به همین دلیل بنظر من آینده نگری را بگذارید برای آینده و با یک بودجه معقول سیستم برای کاربری امروزتون تهیه کنید
سحن فوق العاده ای بود نیما جان واقعا لذت بردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدا عرض میکنم ...
اصلاً روي اين داستان سيستم جمع كردن نميشه روي فرضيه آينده نگري (طبق گفته هاي نيما) حساب كرد
|
کاملا موافقم با حرفاتون. سیستم رو میخوام جهت => گیم های نسل آینده با جزئیات بالا در رزولیشن 1600*900 . رندر های نیمه حرفه ای و مالتی مدیا
سیستمی رو معرفی کنید که بشه با بودجه معقول تا 3 سال استفاده کرد
با توجه به کاری که میخوام با سیستم انجام بدم و گفته های خودتون آیا واقعا لازمه مثلا 4770K تهیه بشه یا با 4670 هم انتظارات برآورده میشه!
یا اینکه بهتر نیست 4670K بردارم که لااقل چند وقت دیگه بتونم با اور کردنش ارتقاء رو به تعویق بیاندازم؟ یا اصلا 4770 بگیرم.
چون من نمیدونم تو فرایند رندر گیری پردازنده ها چند درصد با هم اختلاف دارن ممکنه 4770K بگیرم ولی در حد 4570 کار کنم
بنظرم پردازنده را همان 4770k برداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pc_Power برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS H87-Plus ~360
intel 4770k ~1020
2x4gb ddr3 1333 ~220
amd r9 270x ~850
case ~100
dvd liteon ~50
power green 600a ~240
hdd seagate 7200 1tb ~200
در آینده اگر کارهای رندرتون سنگین شد یک فن برای پردازنده تهیه بفرمائید
اتفاقاً کاملاً اشتباه می کنید! پیشنهاد سیستم در سراسر دنیا بر اساس بودجه ی فرد تعیین میشه! وگرنه اینجا کسی بدش نمیاد هر چی قطعه قدرتمندتر و گران تر باشه، خب یقیناً بهتره!
نوع کاربریش هم البته اهمیت داره. متوسط؟ نیمه حرفه ای؟ حرفه ای؟ فوق العاده حرفه ای؟ (که بالای 10 تومن هزینه اس این آخری!)
لذا اینطور نیست که شما بخواید بودجه رو به عهده ی ماها بذارید! تعیین کننده ی بودجه شما هستید و همچنین تصمیم نهایی رو هم شما خواهید گرفت!
من با همون بودجه ی 4 میلیون شما سیستم پیشنهاد میدم:
میشه دلیل انتخاب هر قطعه رو توضیح بدید؟ ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید من منظورم این نبود که بودجه برام مهم نیست . هر کسی طبق بودجه اش خرید میکنه بودجه منم همون 4 تومنه. من خواستم ببینم با انتظاراتی که دارم چه سیستمی مناسبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگم هم داشتم این که به نظرتون برای شروع 3dmax پردازنده 4770K یک کم زیاد نیست؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks